Рибна запіканка з грибами


Смачна ароматна запіканка з риби і свіжих грибів з вершками і сиром.

Інгредієнти

  • 200 гр.

    — риба (філе)

  • 120 гр.

    — печериці

  • 100 гр.

    — сир (твердий)

  • 1 чашка

    — вершки

  • 2 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 3 ст. л.

    — сухарі (панірувальні)

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — приправа (для риби)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Філе будь-якої риби промиваємо, висушуємо, посипаємо приправою і нарізаємо на невеликі шматочки, чисті гриби — на скибочки, цибулю — дрібно, сир — соломкою або натираємо.


    Цибуля недовго обсмажуємо в олії і викладаємо підготовлені скибочки печериць. Смажимо 10 хвилин, поки рідина не випарується. Викладаємо гриби в підготовлені шматочки риби, солимо і смажимо 2-3 хвилини.


    Смажену рибку з грибами викладаємо в неглибоку форму, змащену маслом і посипану сухарями.


    Вершки змішуємо з невеликою кількістю приправи для риби і заливаємо підготовленої вершковою сумішшю гриби з шматочками риби. Викладаємо зверху сир і посипаємо сухарями.

    Відправляємо підготовлену запіканку в розігріту духовку до 200 градусів на 15 хвилин. Готову смачну рибну запіканку подаємо гарячою. Приємного апетиту!