Тріска, запечена з картоплею


Простий рецепт смачної страви з вареної картоплі і філе тріски. Картопля поглинає аромати риби, пов’язуючи блюдо разом, а вершкове масло з часником додають чудовий смак.

Інгредієнти

  • 700 гр.

    — тріска (філе)

  • 4 шт.

    — картопля (великий варений)

  • 120 гр.

    — вершкове масло (розтоплене)

  • 6 зубчиків

    — часник

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Варену картоплю розрізаємо на 6-8 частин, філе тріски нарізаємо за розміром кубиків картоплі. Тріску можна брати і з кісткою, але тоді тушка не повинна бути великого розміру і розрізаємо її на невеликі шматки.


    Підготовлені шматочки тески, картоплі посипаємо сіллю, тертим часником, поливаємо розтопленим олією і перемішуємо.


    Викладаємо ароматна картопля з тріскою одним шаром на деко, чергуючи шматки, і відправляємо в духовку при 220 градусах на 15-20 хвилин, поки шматочки тріски і картоплі не покриються хрусткою скоринкою.

    Подаємо дуже смачне блюдо гарячим зі свіжим салатом. Приємного апетиту!