Тушкована картопля з лососем


Простий рецепт смачного тушкованого страви з лосося (сьомга, кета або кижуч), картоплі і солодкого перцю.

Інгредієнти

  • 350 гр.

    — лосось (філе сьомги, кети або кижуча)

  • 2-3 шт.

    — картопля

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 шт.

    — перець (солодкий невеликий)

  • 3 зубчики

    — часник

  • 3 ст. л.

    — рослинна олія

  • 1 ст. л.

    — паприка

  • на смак

    — сіль

Рецепт приготування

    Очищений часник з цибулею нарізаємо дрібно, перець — на середні шматочки, очищений картопля — крупно.

    У гаряче масло викладаємо часник з цибулею і смажимо 4 хвилини. Додаємо підготовлений перець і смажимо ще 2 хвилини.


    Додаємо картоплю, паприку, сіль і вливаємо воду стільки, щоб вона покривала овочі. Картоплю накриваємо і тушкуємо на середньому вогні 20 хвилин.


    Філе лосося нарізаємо, викладаємо зверху тушкованої картоплі, посипаємо сіль, накриваємо і тушкуємо ароматне блюдо ще 8 хвилин.

    Готового ароматного лосося з картоплею подаємо гарячим з улюбленим салатом. Приємного апетиту!