Відмінний рецепт приготування ароматної смаженої камбали в гірчиці.
Інгредієнти
-
450 гр.
— камбала
-
2 ст. л.
— гірчиця (їдальня)
-
4 ст. л.
— мука
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
4 гілочки
— кріп
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Камбалу потрошимо, промиваємо і відрізаємо плавці.
Нарізаємо підготовлену камбалу на 8 шматочків.
Посипаємо шматочки камбали сіллю і змащуємо гірчицею.
Шматочки риби в гірчиці обвалюємо в борошні.
Викладаємо підготовлені шматочки в гаряче масло й обсмажуємо бік до хрусткої скоринки.
Перевертаємо шматочки і смажимо камбалу ще 4-5 хвилин.
Готові шматочки камбали викладаємо в миску і посипаємо нарізаним кропом.
Подаємо ароматну камбалу з гарніром. Приємного апетиту!