Камбала смажена


Відмінний рецепт приготування ароматної смаженої камбали в гірчиці.

Інгредієнти

  • 450 гр.

    — камбала

  • 2 ст. л.

    — гірчиця (їдальня)

  • 4 ст. л.

    — мука

  • 4 ст. л.

    — рослинна олія

  • 4 гілочки

    — кріп

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Камбалу потрошимо, промиваємо і відрізаємо плавці.


    Нарізаємо підготовлену камбалу на 8 шматочків.


    Посипаємо шматочки камбали сіллю і змащуємо гірчицею.


    Шматочки риби в гірчиці обвалюємо в борошні.


    Викладаємо підготовлені шматочки в гаряче масло й обсмажуємо бік до хрусткої скоринки.


    Перевертаємо шматочки і смажимо камбалу ще 4-5 хвилин.


    Готові шматочки камбали викладаємо в миску і посипаємо нарізаним кропом.

    Подаємо ароматну камбалу з гарніром. Приємного апетиту!