Риба з овочами в папері


Відмінний рецепт приготування риби з овочами, запечених в пергаментному папері.

Інгредієнти

  • 2 шматки

    — тріска (філе або хек)

  • 1/2 стебла

    — селера

  • 1 шт.

    — морква

  • 1 шт.

    — перець (червоний)

  • 60 гр.

    — вершкове масло (з зеленню)

  • 4 скибочки

    — лимон

  • 1 гілочка

    — петрушка

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Для приготування риби в папері ставимо за духовку на 230 градусів. Заздалегідь дрібно нарізаємо петрушку (3 гілочки), змішуємо з розм’якшеним вершковим маслом (150 гр.), викладаємо в пакет, формуємо ковбаску і заморожуємо. Використовуємо масло із зеленню по мірі необхідності.


    Морква, селера і червоний перець нарізаємо тонкою соломкою, посипаємо сіллю.


    Філе хека або тріски посипаємо сіллю і перцем.


    І двох великих шматків пергаментного паперу вирізаємо шматки у формі серця.


    На одну сторону паперу викладаємо підготовлені овочі, шматок філе, овочі, по 2 скибочки лимона, петрушку і зверху по шматочку масла із зеленню. За бажанням посипаємо шафраном.


    Закриваємо рибу з овочами другою стороною папери, скріплюємо кінці і викладаємо на деко.

    Запікаємо ароматну рибу 8-10 хвилин в духовці і відразу подаємо. Приємного апетиту!