Простий рецепт смачних котлет з рубленого філе білої риби з ріпчастою цибулею.
Інгредієнти
-
2 шматки
— риба (будь-яка)
-
1/2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 шт.
— куряче яйце
-
2 ст. л.
— мука
-
4 ст. л.
— рослинна олія
-
1 щіпка
— перець (мелений)
-
2 щіпки
— сіль
Рецепт приготування
Філе будь-якої риби нарізаємо на невеликі шматочки, цибулю — дрібно. Викладаємо в миску. Додаємо до риби суміш перців, яйце і борошно.
Перемішуємо заготівлю і, якщо рибна суміш виходить занадто рідкою, додаємо 1 ст. л. борошна.
Підготовлену рибну суміш ділимо візуально на 4 частини і викладаємо в розігріте масло, формуємо 4 котлети. Обсмажуємо бік рубаних котлет до світло-коричневої скоринки на середньому вогні.
Перевертаємо ароматні котлетки на іншу сторону, натискаємо зверху лопаткою і смажимо 3 хвилини.
Подаємо ароматні котлети з риби з пюре з гороху або картоплі. Приємного апетиту!