Дуже простий рецепт приготування хрустких ароматних паличок з філе тріски.
Інгредієнти
-
150 гр.
— тріска (філе)
-
1/2 шт.
— лимон
-
1 шт.
— куряче яйце
-
30 гр.
— мука
-
50 гр.
— сухарі (панірувальні)
-
за смаком
— рослинна олія
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Філе тріски розрізаємо на 6 рівних паличок 7-8 см завдовжки.
Підготовлені шматочки тріски посипаємо сіллю і скроплюємо соком лимона. Залишаємо палички на 10 хвилин.
У миску насипати борошно, сухарі. В одній мисці збиваємо виделкою яйце.
Мариновані палички тріски опускаємо в підготовлені борошно, яйце і сухарі.
Відправляємо палички в гаряче масло й обсмажуємо по 4 хвилини з кожного боку.
Гарячі хрусткі рибні палички подаємо з соусом як закуску або як основне блюдо. Приємного апетиту!