Рибні палички


Дуже простий рецепт приготування хрустких ароматних паличок з філе тріски.

Інгредієнти

  • 150 гр.

    — тріска (філе)

  • 1/2 шт.

    — лимон

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 30 гр.

    — мука

  • 50 гр.

    — сухарі (панірувальні)

  • за смаком

    — рослинна олія

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Філе тріски розрізаємо на 6 рівних паличок 7-8 см завдовжки.


    Підготовлені шматочки тріски посипаємо сіллю і скроплюємо соком лимона. Залишаємо палички на 10 хвилин.


    У миску насипати борошно, сухарі. В одній мисці збиваємо виделкою яйце.


    Мариновані палички тріски опускаємо в підготовлені борошно, яйце і сухарі.

    Відправляємо палички в гаряче масло й обсмажуємо по 4 хвилини з кожного боку.
    Гарячі хрусткі рибні палички подаємо з соусом як закуску або як основне блюдо. Приємного апетиту!