Швидкий рецепт солодкого пирога з бездріжджового тіста з ароматними свіжими яблуками.
Інгредієнти
-
120 гр.
— мука
-
100 гр.
— вершкове масло (розтоплене)
-
100 гр.
— цукор
-
4 шт.
— яблуко (великі)
-
2 шт.
— куряче яйце
-
1 ч. л.
— розпушувач
-
1 ч. л.
— кориця
Рецепт приготування
Для приготування смачного яблучного пирога ставимо за духовку на 180 градусів.
Очищені яблука від шкірки і насіння, нарізаємо кубиками.
У мисці збиваємо до пухнастого стану курячі яйця, додаємо охолоджене розтоплене масло, перемішуємо. Додаємо в яйця з маслом цукор, розпушувач, корицю і порціями борошно. Швидко замішуємо полужидкое тісто.
Підготовлені кубики яблук викладаємо на тісто і перемішуємо.
У змащену форму (діаметр 26 див) викладаємо підготовлене тісто з яблуками, рівномірно розподіляємо і відправляємо в духовку.
Випікаємо ароматний фруктовий пиріг 30-35 хвилин до рум’яної скоринки.
Готовий смачний яблучний пиріг охолоджуємо і подаємо. Приємного апетиту!