Швидкий яблучний пиріг


Швидкий рецепт солодкого пирога з бездріжджового тіста з ароматними свіжими яблуками.

Інгредієнти

  • 120 гр.

    — мука

  • 100 гр.

    — вершкове масло (розтоплене)

  • 100 гр.

    — цукор

  • 4 шт.

    — яблуко (великі)

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 1 ч. л.

    — розпушувач

  • 1 ч. л.

    — кориця

Рецепт приготування

    Для приготування смачного яблучного пирога ставимо за духовку на 180 градусів.


    Очищені яблука від шкірки і насіння, нарізаємо кубиками.


    У мисці збиваємо до пухнастого стану курячі яйця, додаємо охолоджене розтоплене масло, перемішуємо. Додаємо в яйця з маслом цукор, розпушувач, корицю і порціями борошно. Швидко замішуємо полужидкое тісто.


    Підготовлені кубики яблук викладаємо на тісто і перемішуємо.


    У змащену форму (діаметр 26 див) викладаємо підготовлене тісто з яблуками, рівномірно розподіляємо і відправляємо в духовку.


    Випікаємо ароматний фруктовий пиріг 30-35 хвилин до рум’яної скоринки.

    Готовий смачний яблучний пиріг охолоджуємо і подаємо. Приємного апетиту!