Відмінний рецепт приготування ароматного хрусткого печива з фундуком, шоколадом і вівсяними пластівцями.
Інгредієнти
-
250 гр.
— вершкове масло
-
300 гр.
— борошно (пшеничне)
-
150 гр.
— вівсяна крупа (пластівці вівсяні)
-
240 гр.
— цукор
-
500 гр.
— шоколад (темний)
-
180 гр.
— фундук
-
2 шт.
— куряче яйце
-
2 ч. л.
— ванільний цукор
-
3 ч. л.
— розпушувач
Рецепт приготування
Для приготування вівсяного печива ставимо за духовку на 180 градусів.
Фундук з шоколадом подрібнюємо.
Збиваємо м’яке масло, цукор, яйця і ванільний цукор.
Додаємо в суміш з масла розпушувач, борошно, вівсяні пластівці, підготовлені горіхи і шоколад.
Ретельно перемішуємо тісто.
На деко з пекарської папером викладаємо по 1 їдальні ложки підготовленого тіста, розминаємо в коржики і відправляємо в духовку на 10-15 хвилин.
Ароматне печиво охолоджуємо і подаємо. Приємного апетиту!