Простий рецепт дуже смачного печива з мигдалю і цукру.
Інгредієнти
-
180 гр.
— мигдаль (мелений)
-
150 гр.
— цукор
-
50 гр.
— цукрова пудра
-
2 шт.
— куряче яйце (білки)
Рецепт приготування
У мисці змішуємо цукор і тертий мигдаль.
Додаємо в миску яєчні білки.
Збиваємо міксером цукор, тертий мигдаль і білки до однорідної маси. Виходить липке тісто.
З тіста формуємо невеличкі кульки (одна чайна ложка тесту на одну кульку) і обвалюємо кульки в цукровій пудрі.
Деко вистилаємо пекарської папером і на нього викладаємо кульки з тіста.
Відправляємо печиво запікати в попередньо розігріту духовку при 150 градусах протягом 20 хвилин. Потім виймаємо деко, даємо печінкою охолонути, кладемо на тарілку і подаємо.
Приємного апетиту!