Мигдальне печиво


Простий рецепт дуже смачного печива з мигдалю і цукру.

Інгредієнти

  • 180 гр.

    — мигдаль (мелений)

  • 150 гр.

    — цукор

  • 50 гр.

    — цукрова пудра

  • 2 шт.

    — куряче яйце (білки)

Рецепт приготування

    У мисці змішуємо цукор і тертий мигдаль.


    Додаємо в миску яєчні білки.


    Збиваємо міксером цукор, тертий мигдаль і білки до однорідної маси. Виходить липке тісто.


    З тіста формуємо невеличкі кульки (одна чайна ложка тесту на одну кульку) і обвалюємо кульки в цукровій пудрі.


    Деко вистилаємо пекарської папером і на нього викладаємо кульки з тіста.


    Відправляємо печиво запікати в попередньо розігріту духовку при 150 градусах протягом 20 хвилин. Потім виймаємо деко, даємо печінкою охолонути, кладемо на тарілку і подаємо.

    Приємного апетиту!