Штрудель з ягодами з листкового тіста


Відмінний рецепт ароматної пирога з листкового тіста з начинкою з ягід.

Інгредієнти

  • 1 пачка

    — тісто (листкове)

  • 300 гр.

    — ягоди (свіжі або заморожені)

  • 150 гр.

    — цукор

  • за смаком

    — цукрова пудра

Рецепт приготування

    У каструлю викладаємо ягоди (свіжі або заморожені), додаємо цукор, 3 ст. л. води і варимо на середньому вогні, поки сироп з ягодами не загусне.


    Остуджуємо.


    Листкове тісто розморожуємо, розкачуємо, ділимо навпіл і з кожної сторони робимо надрізи (ширина 1,5-2 див).


    На дві половинки тесту посередині розміщуємо підготовлене варення.


    Закриваємо штруделі так, щоб надрізані смужки заходили один на одного.


    Викладаємо підготовлені пироги на деко з пекарської папером і відправляємо в духовку при 190 градусах, поки ароматні штруделі не покриються золотистою скоринкою.

    Ароматні штруделі остуджуємо, посипаємо цукровою пудрою і подаємо. Приємного апетиту!