Чудовий рецепт приготування ароматного печива з листкового тіста з замороженої малиною і медом.
Інгредієнти
-
1 пачка
— тісто (листкове)
-
1 склянка
— малина (заморожена)
-
2 ст. л.
— мед
-
1 шт.
— куряче яйце
-
за смаком
— волоський горіх
Рецепт приготування
Листкове тісто розморожуємо, з борошном тонко розкачуємо і вирізаємо формою сердечка.
У мисці змішуємо заморожену малину або інші ягоди з медом за смаком. Викладаємо на половину підготовлених сердечок трохи начинки.
Рештою половинками закриваємо начинку і скріплюємо щільно по краях виделкою.
Готові сердечка з начинкою викладаємо на деко.
Змащуємо сердечка збитим яйцем і посипаємо подрібненими горіхами.
Випікаємо сердечка з малиною в розігрітій духовці при 180 градусах 15 хвилин.
Готове ароматне печиво з малиною охолоджуємо і подаємо. Приємного апетиту!