Печиво з малиною


Чудовий рецепт приготування ароматного печива з листкового тіста з замороженої малиною і медом.

Інгредієнти

  • 1 пачка

    — тісто (листкове)

  • 1 склянка

    — малина (заморожена)

  • 2 ст. л.

    — мед

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • за смаком

    — волоський горіх

Рецепт приготування

    Листкове тісто розморожуємо, з борошном тонко розкачуємо і вирізаємо формою сердечка.


    У мисці змішуємо заморожену малину або інші ягоди з медом за смаком. Викладаємо на половину підготовлених сердечок трохи начинки.


    Рештою половинками закриваємо начинку і скріплюємо щільно по краях виделкою.


    Готові сердечка з начинкою викладаємо на деко.


    Змащуємо сердечка збитим яйцем і посипаємо подрібненими горіхами.


    Випікаємо сердечка з малиною в розігрітій духовці при 180 градусах 15 хвилин.

    Готове ароматне печиво з малиною охолоджуємо і подаємо. Приємного апетиту!