Слойки з грушею і волоськими горіхами


Солодкі смачні пиріжки (шарування) з хрусткою скоринкою з готового листкового тіста, груш і волоських горіхів.

Інгредієнти

  • 1 пачка

    — тісто (листкове)

  • 3 шт.

    — груша

  • 3 ст. л.

    — волоський горіх (подрібнений)

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 1/4 шт.

    — лимон

  • за смаком

    — кориця

  • за смаком

    — цукор (коричневий)

Рецепт приготування

    Розморожене листкове тісто розкриваємо з рулону, якщо тісто товсте, то розкочуємо качалкою. Готове тісто ділимо на 6 великих квадратів.


    Груші очистити, дрібно нарізаємо і скроплюємо соком лимона.


    На підготовлені квадрати викладаємо рівну кількість подрібнених груш і зверху посипаємо корицею.


    Квадрати з начинкою закриваємо, скріплюємо виделкою, викладаємо трикутники на деко і змащуємо збитим яйцем.


    Підготовлені трикутники посипаємо коричневим цукром, подрібненими волоськими горіхами і відправляємо слойки в духовку при 190 градусах на 20 хвилин.

    Ароматні слойки виймаємо, охолоджуємо і подаємо з улюбленими гарячими напоями. Приємного апетиту!