Простий рецепт смачних макаронів з сиром, вершками і часником.
Інгредієнти
-
350 гр.
— макарони (невеликого розміру)
-
160 гр.
— сир (2 види)
-
80 мл.
— вершки
-
1 зубчик
— часник
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Макарони відварюємо в солоній воді відповідно до інструкції на упаковці. Готові макарони зливаємо, залишаючи близько 100 мл. гарячої рідини.
Зубчик часнику розрізаємо навпіл і натираємо всередині більшої миски, в якій будемо подавати ароматні макарони (часник не потрібно додавати в макарони). Натираючи миску часником, дамо макаронів легкий аромат.
Гарячі макарони з рідиною викладаємо в миску, натерту часником. Додаємо в макарони вершки і два види сиру (можна дрібно натерти твердий сир Пармезан, Грюйер і крупно натерти напівтвердий сир Чеддер, Пошехонський, Гауда тощо).
Перемішуємо ароматні макарони, поки сир повністю не розплавиться, і відразу подаємо. Приємного апетиту!