Начинка для Шоколадного чізкейку
Вершковий сир, цукор, ванільний цукор перемішайте в міксері насадкою «лопатка» до об’єднання. Можна обійтися без міксера. Просто змішайте ці інгредієнти в глибокій мисці вручну силіконової лопаткою.
Шоколад розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
Додайте розтоплений шоколад до сирної маси.
Добре перемішайте, щоб вийшла однорідна маса без грудочок і повітряних бульбашок.
Залишилося тільки додати жирні вершки.
Спокійно і акуратно перемішайте. Ваше завдання не створювати зайвих бульбашок повітря.
Форму з заготівлею дістаньте з морозилки і вилийте на основу вершково-сирно-шоколадну масу. Акуратно розрівняйте. Постукайте об стіл, щоб пухирці повітря піднялися нагору. Проткніть їх зубочисткою.
Поставте чізкейк в морозилку на 1 годину або в холодильник на 3 години. Нам потрібно, щоб маса стабілізувалася.
Нам залишилося тільки зробити ганаш для глазурі. Нагадую, що його ми приготуємо ось за цим рецептом — крем Ганаш, але з кількістю інгредієнтів за нашим рецептом.
Отже, глазур у нас готова. Стабілізувати її, як зазначено в рецепті крему Ганаш не потрібно, просто трохи остудіть при кімнатній температурі, тому що нам потрібно рідкий стан, але не гаряче.
Дістаємо торт з холодильника і фінішним шаром заливаємо ганаш.
Тепер повернемо чізкейк в холодильник на 30-40 хвилин.
після потрібного часу дістаємо торт з холоду, акуратно знімаємо кільце і ацетатную стрічку.
Я прикрасила мій Шоколадний чізкейк свіжою полуницею, физалисом і листочками м’яти.
Чізкейк виходить дуже крутий, насиченого шоколадного смаку. Він буде відмінно гармоніювати з чашкою ароматної кави або чаю з вершками.
Подивіться, який він всередині: ситний, смачний — відмінна база для роботи мозку).
Також дуже рекомендую заглянути в інші рецепти чізкейків, які я підготувала для вас:
Класика жанру — Чізкейк Нью-Йорк з випічкою.
Або дуже легкий, практично повітряний Сирний чізкейк без випічки.
Приємного апетиту, мої дорогі, і нехай вам все вдається!