Шоколадний чізкейк

Начинка для Шоколадного чізкейку

Вершковий сир, цукор, ванільний цукор перемішайте в міксері насадкою «лопатка» до об’єднання. Можна обійтися без міксера. Просто змішайте ці інгредієнти в глибокій мисці вручну силіконової лопаткою.

Шоколад розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі.

Додайте розтоплений шоколад до сирної маси.

Добре перемішайте, щоб вийшла однорідна маса без грудочок і повітряних бульбашок.

Залишилося тільки додати жирні вершки.

Спокійно і акуратно перемішайте. Ваше завдання не створювати зайвих бульбашок повітря.

Форму з заготівлею дістаньте з морозилки і вилийте на основу вершково-сирно-шоколадну масу. Акуратно розрівняйте. Постукайте об стіл, щоб пухирці повітря піднялися нагору. Проткніть їх зубочисткою.

Поставте чізкейк в морозилку на 1 годину або в холодильник на 3 години. Нам потрібно, щоб маса стабілізувалася.

Нам залишилося тільки зробити ганаш для глазурі. Нагадую, що його ми приготуємо ось за цим рецептом — крем Ганаш, але з кількістю інгредієнтів за нашим рецептом.

Отже, глазур у нас готова. Стабілізувати її, як зазначено в рецепті крему Ганаш не потрібно, просто трохи остудіть при кімнатній температурі, тому що нам потрібно рідкий стан, але не гаряче.

Дістаємо торт з холодильника і фінішним шаром заливаємо ганаш.

Тепер повернемо чізкейк в холодильник на 30-40 хвилин.

після потрібного часу дістаємо торт з холоду, акуратно знімаємо кільце і ацетатную стрічку.

Я прикрасила мій Шоколадний чізкейк свіжою полуницею, физалисом і листочками м’яти.

Чізкейк виходить дуже крутий, насиченого шоколадного смаку. Він буде відмінно гармоніювати з чашкою ароматної кави або чаю з вершками.

Подивіться, який він всередині: ситний, смачний — відмінна база для роботи мозку).

Також дуже рекомендую заглянути в інші рецепти чізкейків, які я підготувала для вас:

Класика жанру — Чізкейк Нью-Йорк з випічкою.

Або дуже легкий, практично повітряний Сирний чізкейк без випічки.

Приємного апетиту, мої дорогі, і нехай вам все вдається!