Швидкий рецепт листкового салату з вареною ковбасою, маринованих печериць, солоних огірків, варених курячих яєць і консервованого горошку з майонезом.
Інгредієнти
- 200 гр.- ковбаса (варена)
- 100 гр.- печериці (мариновані)
- 4 шт.- куряче яйце
- 3 шт.- огірок (солоні)
- 1/2 банки- горох (консервований)
- 250 гр.- майонез
Рецепт приготування
Яйця відварюємо, очищаємо, відокремлюємо білки від жовтків і нарізаємо окремо. Варену ковбасу нарізаємо кубиками, мариновані шампіньйони — скибочками, солоні огірки — кружечками. Консервований горошок відкриваємо і зливаємо.
На тарілку викладаємо підготовлені кубики вареної ковбаси, змащуємо майонезом, кладемо зверху шматочки маринованих печериць.
Викладаємо кружечки огірків і змащуємо майонезом.
Додаємо підготовлені жовтки і знову майонез.
Викладаємо нарізані білки і густо змащуємо майонезом.
Зверху салату рівномірно розподіляємо зелений горошок.
Даємо ароматного ситного салату постояти 15-20 хвилин в холодильнику і подаємо. Приємного апетиту!