Оригінальний рецепт ароматної салату з копченою скумбрією, яблуком, солоними огірками і чорносливом.
Інгредієнти
-
500 гр.
— скумбрія (копчена)
-
4 шт.
— огірок (солоні)
-
3 шт.
— ріпчаста цибуля (середнього розміру)
-
1 шт.
— яблуко
-
5 шт.
— чорнослив
-
4 пір’їнки
— зелена цибуля
-
130 гр.
— майонез
-
1 ч. л.
— гірчиця
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Чорнослив замочуємо на 4 хвилини в окропі, нарізаємо соломкою і викладаємо в салатник.
Зі скумбрії знімаємо шкіру, видаляємо нутрощі, кістки. Нарізаємо філе скумбрії на шматочки і викладаємо до чорносливу.
Додаємо в салатник підготовлені дрібно нарізані солоні огірки, і ріпчаста цибуля.
Яблуко очищаємо.
Натираємо яблуко і викладаємо до підготовленим копченої риби і овочів.
Заливаємо салат майонезом з гірчицею, посипаємо сіллю, перцем і зеленою цибулею. Перемішуємо.
Готовий ароматний салат зі скумбрією красиво викладаємо на тарілки і подаємо окремими порціями або в салатник. Приємного апетиту!
!