Відмінний рецепт приготування ароматного салату з креветками, перловою крупою, огірком і зеленню.
Інгредієнти
- 250 гр.- креветки (заморожені)
- 1 чашка- перлова крупа (варена)
- 1 шт.- огірок
- 2 гілочки- кріп
- 4 пір’їнки- зелена цибуля
- 4 ст. л.- майонез
- для прикраси- листя салату
- за смаком- сіль
Рецепт приготування
Заморожені креветки на 3 хвилини заливаємо окропом і відкидаємо на друшляк.
У миску викладаємо готову перловку, додаємо підготовлені креветки. Зелений цибулю з кропом дрібно нарізаємо.
Додаємо в миску дрібно нарізані зелень, огірок, майонез, сіль і перемішуємо.
На тарілки викладаємо листя салату. Ароматний салат ділимо на 4 частини, викладаємо кожну частину в миску, щоб отримати гарну форму. Перевертаємо миску з салатом на листя і подаємо. Приємного апетиту!