Відмінний рецепт приготування салату шарами з тунцем, який завжди буде номер один на вашому святковому столі.
Інгредієнти
- 2 банки- тунець (консерви)
- 1 чашка- рисова крупа
- 4 шт.- куряче яйце
- 1 банку- кукурудза (консервавированная)
- 40 гр.- сир (Гауда або Пошехонський)
- 5-6 пір’їнки- зелена цибуля
- 250 гр.- майонез
Рецепт приготування
Рис промиваємо 4-5 разів, викладаємо в каструлю, заливаємо великою кількістю води і відварюємо до готовності 15-17 хвилин. Промиваємо холодною водою і видаляємо рідина, відкидаючи на друшляк.
Поки вариться рис, варимо яйця. Потім заливаємо холодною водою, даємо постояти і очищаємо. Яйця нарізаємо на тонкі скибочки.
Банки з тунцем, банку з кукурудзою відкриваємо і зливаємо рідину. Тунець викладаємо в миску і виделкою поділяємо на невеликі шматочки. Сир натираємо. Зелену цибулю нарізаємо.
В прозору ємність рівномірно викладаємо шари із інгредієнтів у такій черговості: рис, майонез, яйця, тунець, сир, кукурудза, майонез, зелений лук.
- Готовий салат можна подавати на стіл відразу.Приємного апетиту!