Відмінний рецепт смачного ароматного салату з філе оселедця, білої квасолі, солоних огірків, свіжого помідора і солодкого перцю.
Інгредієнти
- 400 гр.- квасоля (консервована, біла)
- 2 шт.- оселедець (солоний, філе)
- 3 шт.- огірок (солоні невеликі)
- 1 шт.- помідори
- 1 шт.- перець (болгарський зелений)
- 1 шт.- цибуля ріпчаста
- 1 зубчик- часник
- за смаком- рослинна олія
- за смаком- сіль
Рецепт приготування
Квасоля відкриваємо, виливаємо в друшляк, промиваємо під проточною водою і даємо стекти. Підготовлену квасолю викладаємо в миску.
Овочі (помідор, цибулю, зелений перець, очищений) нарізаємо кубиками, часник дрібно і викладаємо в миску до квасолі.
Невеликі солоні огірочки нарізаємо кружечками, філе оселедця — шматочками і викладаємо в миску. Заправляємо ароматний квасолевий салат олією, сіллю, перемішуємо і відразу подаємо. Приємного апетиту!