Чудовий рецепт східного салату з тунцем, картоплею, яйцями, оливками і ароматною заправкою.
Інгредієнти
Для салату:
-
2 банки
— тунець
-
500 гр.
— картопля
-
3 шт.
— куряче яйце
-
1/2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
5-6 шт.
— оливки
Для заправки:
-
3 ст. л.
— майонез
-
2 ст. л.
— сметана
-
1 ч. л.
— гірчиця
-
1 ст. л.
— рослинна олія
-
1 ч. л.
— сік лимона
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Чисті картоплю з яйцями відварюємо і остуджуємо.
Очищену картоплю нарізаємо крупно і викладаємо в миску.
Яйця крупно нарізаємо, цибулю – дрібно, оливки – кільцями. Викладаємо до картоплі.
Додаємо подрібнені шматочки тунця.
У чашці змішуємо соус: сметана, майонез, гірчиця, сіль, перець, сік лимона і масло.
Додаємо ароматну заправку в миску, перемішуємо й подаємо. Приємного апетиту!