Картопляний салат зі шпротами


Чудовий рецепт приготування картопляного салату зі шпротами, ріпчастою цибулею, солодким перцем і майонезом.

Інгредієнти

  • 1 кг.

    — картопля

  • 1 банку

    — шпроти (200-250 гр.)

  • 2 шт.

    — цибуля ріпчаста (червоний)

  • 2 шт.

    — перець (солодкий)

  • 100-150 гр.

    — майонез

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Картоплю в шкірці дуже добре миємо, відварюємо 15-20 хвилин. Заливаємо готовий гарячий картопля холодною водою на 3-4 хвилини і очищаємо.

    Підготовлену картоплю нарізаємо на великі часточки, очищений перець – соломкою, ріпчаста цибуля – на 4 частини і соломкою. Шпроти виймаємо з масла.


    До картоплі додаємо підготовлені шматочки перцю (8-9 шт. залишаємо для прикраси), ріпчасту цибулю, сіль і майонез. Добре перемішуємо.


    Додаємо шпроти (8 шт. залишаємо для прикраси) і дуже акуратно перемішуємо салат

    Готовий ароматний салат прикрашаємо зеленню, шматочками перцю, шпротами і подаємо. Приємного апетиту!