Оригінальний святковий салат з солоним оселедцем, вареною картоплею, свіжим зеленим горошком і стручкової квасолею.
Інгредієнти
-
1 шт.
— оселедець (солоний)
-
2 шт.
— картопля (варена)
-
100 гр.
— квасоля (стручкова заморожена)
-
1/2 склянки
— горох (зелений заморожений)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста (червоний)
-
1/2 пучка
— кріп
-
6 ст. л.
— майонез
-
1 ст. л.
— гірчиця (солодка)
-
1 ст. л.
— сік лимона
Рецепт приготування
Солону оселедець очистити від кісток і нарізаємо на шматочки, червоний цибулю — півкільцями, варену картоплю — кубиками, кріп дрібно. Зелений горошок і стручкову квасолю розморожуємо.
У мисці змішуємо підготовлений нарізаний кріп, гірчицю і майонез.
На дно тарілки викладаємо розморожену стручкову квасолю, зверху додаємо картоплю і змащуємо ½ частиною підготовленої суміші з майонезу.
Викладаємо шматочки солоного оселедця і половину червоної цибулі.
Змащуємо оселедець з цибулею залишками суміші, красиво зверху розкладаємо розморожений горох, додаємо залишки цибулі і прикрашаємо петрушкою. Подаємо ароматний салат з оселедцем охолодженим. Приємного апетиту!