Салат з копченою рибою


Оригінальний рецепт ароматної салату з копченою скумбрією, яблуком, солоними огірками і чорносливом.

Інгредієнти

  • 500 гр.

    — скумбрія (копчена)

  • 4 шт.

    — огірок (солоні)

  • 3 шт.

    — ріпчаста цибуля (середнього розміру)

  • 1 шт.

    — яблуко

  • 5 шт.

    — чорнослив

  • 4 пір’їнки

    — зелена цибуля

  • 130 гр.

    — майонез

  • 1 ч. л.

    — гірчиця

  • за смаком

    — перець (мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Чорнослив замочуємо на 4 хвилини в окропі, нарізаємо соломкою і викладаємо в салатник.

    Зі скумбрії знімаємо шкіру, видаляємо нутрощі, кістки. Нарізаємо філе скумбрії на шматочки і викладаємо до чорносливу.

    Додаємо в салатник підготовлені дрібно нарізані солоні огірки, і ріпчаста цибуля.

    Яблуко очищаємо.


    Натираємо яблуко і викладаємо до підготовленим копченої риби і овочів.


    Заливаємо салат майонезом з гірчицею, посипаємо сіллю, перцем і зеленою цибулею. Перемішуємо.

    Готовий ароматний салат зі скумбрією красиво викладаємо на тарілки і подаємо окремими порціями або в салатник. Приємного апетиту!
    !