Відмінний рецепт приготування салату шарами з печінки тріски.
Інгредієнти
-
1 банку
— тріска (консерви печінка тріски)
-
1 банку
— горох (зелений горошок)
-
2 шт.
— картопля
-
1 шт.
— морква
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
0.5 пучка
— петрушка
-
5 шт.
— листя салату
-
150 гр.
— майонез
-
— зелена цибуля (кілька пір’їн)
-
— лимон (часточки для прикраси)
Рецепт приготування
Яйця відварюємо овочі, очищаємо.
Банку з печінкою відкриваємо, без масла перекладаємо в миску. Розминаємо виделкою.
Яйця натираємо на крупній тертці, картоплю і моркву нарізаємо кубиками.
Ріпчасту і зелену цибулю і петрушку нарізаємо дрібно.
Красиво викладаємо На тарілку листя салату, попередньо вимиті і висушені. Зверху маємо кулінарне кільце і приступаємо до приготування салату.
На дно викладаємо підготовлену картоплю, на нього підготовлений цибулю і акуратно приминаем столовою ложкою.
Наступний шар — печінка тріски.
На печінку тріски викладаємо підготовлену моркву і змащуємо майонезом.
Наступний шар — горошок.
Горошок викладаємо підготовлені яйця і змащуємо майонезом.
Останній шар з підготовлених зеленої цибулі і петрушки.
Акуратно прибираємо кулінарне кільце. Прикрашаємо часточками лимона і відразу подаємо.
Приємного апетиту!