Оселедець під шубою – улюблений салат. Мабуть, на кожному святі можна зустріти його. У кожному домі готують його по-своєму. Але принцип один і той же – філе оселедця, відварну картоплю, моркву, буряк і яйця викладають шарами, промазуючи майонезом.
У цій статті ми розберемо цікаві рецепти традиційного салату в різних виконаннях. Забирайте їх собі в закладки або соціальні мережі. Адже готувати їх можна на будь-який, навіть самий дорогий святковий стіл. Та й просто побалувати сім’ю до вечері улюбленої оселедцем буде відмінною ідеєю.
1. Класичний рецепт оселедця під шубою
Класичний і самий смачний салат. Його смак знає, мабуть, кожен. У всіх своя послідовність шарів. Сьогодні я покажу вам, як найчастіше роблю «Шубу» я.
Інгредієнти:
- 400 грам очищеного філе солоної оселедця
- 2 варені картоплі середнього розміру
- Невелика цибулина
- Пару варених морквин
- 3 варених круто яйця
- Пару варених буряків середнього розміру
- 200 мл майонезу