Відмінний рецепт приготування смачної закуски рулетики з баклажанів з часником і беконом.
Інгредієнти
-
3 шт.
— баклажан
-
2 зубчики
— часник
-
100 гр.
— бекон
-
1 пучок
— петрушка
-
50 гр.
— сухарі (панірувальні)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Виймаємо і відразу подаємо.
Приємного апетиту!
Духовку розігріваємо до 200 градусів.
Баклажани розрізаємо вздовж на 12 скибочок шириною не більше 1,5 см., солимо, скроплюємо рослинною олією і залишаємо на 10 хвилин.
Обсмажуємо скибочки баклажана на грилі або сковороді до тих пір, поки не стануть м’якими. Остуджуємо.
Часник пропускаємо через прес, петрушку дуже дрібно нарізаємо. Петрушку з часником викладаємо в миску, додаємо панірувальні сухарі і ретельно перемішуємо. Часник, петрушку і сухарі можна подрібнити в чаші блендера протягом 1 хвилини.
Смажені скибочки баклажана викладаємо на дошку, зверху розміщуємо по шматочку тонко нарізаного бекону.
Бекон посипаємо сумішшю сухарів, петрушки і часнику. Скибочки баклажанів з беконом звертаємо в рулетики.
Рулетики викладаємо у форму для запікання, зверху посипаємо сумішшю з петрушки, часнику і сухарів. Поливаємо рулетики невеликою кількістю рослинного масла.
Запікаємо рулетики з баклажанів з беконом протягом 5-6 хвилин.