Рулетики з баклажанів з беконом


Відмінний рецепт приготування смачної закуски рулетики з баклажанів з часником і беконом.

Інгредієнти

  • 3 шт.

    — баклажан

  • 2 зубчики

    — часник

  • 100 гр.

    — бекон

  • 1 пучок

    — петрушка

  • 50 гр.

    — сухарі (панірувальні)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Духовку розігріваємо до 200 градусів.

    Баклажани розрізаємо вздовж на 12 скибочок шириною не більше 1,5 см., солимо, скроплюємо рослинною олією і залишаємо на 10 хвилин.

    Обсмажуємо скибочки баклажана на грилі або сковороді до тих пір, поки не стануть м’якими. Остуджуємо.

    Часник пропускаємо через прес, петрушку дуже дрібно нарізаємо. Петрушку з часником викладаємо в миску, додаємо панірувальні сухарі і ретельно перемішуємо. Часник, петрушку і сухарі можна подрібнити в чаші блендера протягом 1 хвилини.

    Смажені скибочки баклажана викладаємо на дошку, зверху розміщуємо по шматочку тонко нарізаного бекону.


    Бекон посипаємо сумішшю сухарів, петрушки і часнику. Скибочки баклажанів з беконом звертаємо в рулетики.


    Рулетики викладаємо у форму для запікання, зверху посипаємо сумішшю з петрушки, часнику і сухарів. Поливаємо рулетики невеликою кількістю рослинного масла.


    Запікаємо рулетики з баклажанів з беконом протягом 5-6 хвилин.

  • Виймаємо і відразу подаємо.

    Приємного апетиту!