Швидкий рецепт закуски з лаваша з начинкою з маринованої цибулі, м’ясного фаршу та помідора.
Інгредієнти
-
300 гр.
— м’ясний фарш
-
1 шт.
— помідори
-
1/2 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 1/2 шт.
— лаваш
-
1 ст. л.
— оцет (70%)
-
3 ст. л.
— майонез
-
3 ст. л.
— кетчуп (шашличний)
-
1 ст. л.
— рослинна олія
Рецепт приготування
Цибулю нарізаємо півкільцями, викладаємо в миску. Заливаємо цибулю водою, додаємо оцет і залишаємо на 5 хвилин.
Фарш обсмажуємо 10 хвилин і викладаємо на тарілку.
Помідор розрізаємо навпіл і нарізаємо вздовж на тонкі скибочки.
Лаваш ділимо на 2 частини.
На половину лаваша у верхній правий кут викладаємо 1/3 частина фаршу.
Фарш поливаємо майонезом і кетчупом.
Викладаємо маринований лук.
Викладаємо підготовлений помідор.
Закриваємо начинку двох сторін.
Звертаємо лаваш з начинкою.
Шаурма з фаршем готова.
Викладаємо на тарілку і подаємо. Приємного апетиту!