Свинячий мову з простим соусом


Чудова святкова закуска з свинячого мови і соуси (майонез, гірчиця, солоні огірки і куряче яйце).

Інгредієнти

Для мови:

  • 3 шт.

    — свинина (мова, 600-700 гр.)

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста

  • 1 шт.

    — морква

  • 1 шт.

    — лавровий лист

  • 1 ч. л.

    — перець (мелений)

  • 1 ст. л.

    — сіль

Для соусу:

  • 200 мл.

    — майонез

  • 1 ч. л.

    — гірчиця (їдальня)

  • 3-4 шт.

    — огірок (солоні)

  • 1 шт.

    — куряче яйце

  • 1 щіпка

    — перець (мелений)

Рецепт приготування

    Свинячі язики соскабливаем ножем, добре промиваємо, викладаємо у киплячу воду, додаємо очищені і порізані моркву, цибулю, перець, лавровий лист і сіль. Варимо свинячі язики 1,5 години, виймаємо, заливаємо холодною водою і залишаємо на 10-15 хвилин.


    Охолоджені мови виймаємо і легко очищаємо ножем.


    Готові мови нарізаємо на тонкі шматочки.

    У мисці змішуємо дрібно нарізані солоні огірки, яйця, майонез і мелений перець. На велику тарілку красиво викладаємо підготовлені шматочки мови, додаємо посередині ароматною соус з огірків, прикрашаємо і відразу подаємо. Приємного апетиту!