Кесаділья з сиром і ковбасою
Інгредієнти
-
2 шт.
— тортилья
-
6 скибочок
— ковбаса
-
6 скибочок
— сир (Гауда, Голландський і т. п.)
-
1/4 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 ст. л.
— журавлина
Рецепт приготування
Один корж тортилья змащуємо розчавленими ягодами журавлини, рівномірно розподіляємо скибочки ковбаси і нарізану цибулю.
Викладаємо підготовлені скибочки сиру.
Відправляємо підготовлену кесаділью на сковороду без масла і смажимо з одного боку 7-8 хвилин, перевертаємо і смажимо кесаділью ще 7-8 хвилин. Кесаділью можна приготувати в духовці при 200 градусах 15 хвилин.
Готову ароматну кесаділью трохи охолоджуємо, нарізаємо і подаємо. Приємного апетиту!