Солоне сало


Відмінний рецепт приготування ароматного сала. Готовність протягом 3-4 днів.

Інгредієнти

  • 1 шматок

    — свинина (сало)

  • 1 кг.

    — сіль (велика)

Рецепт приготування

    У миску викладаємо половину пакета солі.


    Сало беремо з прошарком м’яса, промиваємо і добре висушуємо паперовими рушниками. Викладаємо підготовлений шматок сала на сіль.


    Другою половиною солі повністю покриваємо шматок сала.


    Залишаємо миску з салом і сіллю в прохолодному, добре вентильованому приміщенні на 3-4 дні.

  • Виймаємо готове солоне сало з солі. Нарізаємо і подаємо. Зберігаємо в морозильній камері. Приємного апетиту!