Свиняча прошарок


Відмінний рецепт приготування смачної закуски з свинячої прошарку.

Інгредієнти

  • 2 шматки

    — свинина (прошарок з жирком)

  • 2 л.

    — капуста (розсіл)

  • 6 шт.

    — лавровий лист

  • 6 зубчиків

    — часник

  • — перець (горошком)

  • — перець (духмяний)

  • — паприка

Рецепт приготування

    Свинячу прошарок поміщаємо в каструлю, додаємо капустяний розсіл, лавровий лист, перець горошком. Сіль не потрібно, так як солоний розсіл і м’ясо візьме стільки солі, скільки буде потрібно.


    Прошарок кип’ятимо на повільному вогні, поки вона не стане м’якою і буде легко проколюватися виделкою.


    Викласти м’ясо на тарілку з паперовим рушником, щоб пішла зайва рідина.

    Як м’ясо трохи охолоне, можна приступити до натирання. Часник вичавити через прес і змішати з паприкою. Цією сумішшю добре натерти шматки м’яса.


    Загорнути прошарок у фольгу і залишити в холодильнику на кілька днів, щоб м’ясо просякло спеціями.

  • Подавати з червоним цибулею і часником.

    Приємного апетиту!