Канапе з мисливськими ковбасками


Відмінна швидка закуска з мисливських ковбасок, твердого сиру, солоних огірків і солодкого перцю.

Інгредієнти

  • 2 шт.

    — ковбаса (мисливські ковбаски)

  • 6-8 шт.

    — огірок (солоні корнішони)

  • 1/2 шт.

    — перець (солодкий червоний)

  • 100 гр.

    — сир (твердий Гауда, Тильзитер тощо)

Рецепт приготування

    Всі інгредієнти для канапе виймаємо їх холодильники тільки перед приготуванням, так як канапе перед подачею повинно бути охолоджене. Сир нарізаємо на кубики 1,5 х 1,5 х 1,5 див. (20 шт)


    Корнішони слухаємо з банки, відрізаємо кінці з 2-х сторін і нарізаємо огірки довжиною не більше 2 див. Повинно вийти 20 шматочків.


    Солодкий перець промиваємо і очищаємо. Підготовлений перець нарізаємо на 20 квадратів 2 х 2 див.

    На кожну зубочистку насаджуємо шматочок мисливської ковбаски, потім шматочок корнішона, квадрат солодкого перцю і кубик сиру. Викладаємо підготовлену канапе з мисливських ковбасок на тарілку сиром вниз і відразу подаємо. Якщо є час перед подачею, то відправляємо ароматне канапе в холодильник. Приємного апетиту!