Відмінний рецепт приготування закуски з вареного яловичого мови.
Інгредієнти
-
2 шт.
— яловичина (мова)
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
1 гілочка
— петрушка
-
за смаком
— перець (мелений чорний)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Яловичий язик соскабливаем ножем, промиваємо, викладаємо в киплячу воду і додаємо цілу цибулину.
Знімаємо всю піну під час кипіння бульйону, додаємо сіль, перець і варимо мова 3,5 години. При зменшенні бульйону додаємо гарячу воду.
Готовий язик промиваємо під холодною водою і залишаємо в холодній воді на 10-14 хвилин.
Мова викладаємо на дошку і знімаємо ножем верхню шкірку.
Підготовлений яловичий язик нарізаємо на шматочки, прикрашаємо петрушкою і подаємо. Приємного апетиту!