Закуска з перепелиними яйцями і ковбасками


Оригінальна проста закуска з варених ковбасок (купат), перепелиних яєць з хріном і майонезом.

Інгредієнти

  • 12 шт.

    — перепелине яйце

  • 3-4 шт.

    — ковбаски (охолоджені)

  • 2 ст. л.

    — майонез

  • 1 ч. л.

    — хрін (столовий)

  • для прикраси

    — салат (кресс)

Рецепт приготування

    Перепелині яйця заливаємо водою, доводимо до кипіння, варимо 2,5 хвилини і охолоджуємо. Очищаємо.


    Охолоджені ковбаски (купати) курячі або свинячі протикаємо в кількох місцях голкою і відварюємо в солоній воді 7-10 хвилин.


    Підготовлені ковбаски остуджуємо, очищаємо і нарізаємо на кружечки товщиною 2 див.

    У мисці змішуємо майонез з хріном. Кружечки ковбасок змащуємо майонезним соусом, зубочисткою протикаємо перепелині яйця і з’єднуємо їх з кружечками. Яйця з ковбаскою викладаємо на тарілку, прикрашаємо крес-салатом і подаємо. Приємного апетиту!