Оригінальна проста закуска з варених ковбасок (купат), перепелиних яєць з хріном і майонезом.
Інгредієнти
-
12 шт.
— перепелине яйце
-
3-4 шт.
— ковбаски (охолоджені)
-
2 ст. л.
— майонез
-
1 ч. л.
— хрін (столовий)
-
для прикраси
— салат (кресс)
Рецепт приготування
Перепелині яйця заливаємо водою, доводимо до кипіння, варимо 2,5 хвилини і охолоджуємо. Очищаємо.
Охолоджені ковбаски (купати) курячі або свинячі протикаємо в кількох місцях голкою і відварюємо в солоній воді 7-10 хвилин.
Підготовлені ковбаски остуджуємо, очищаємо і нарізаємо на кружечки товщиною 2 див.
У мисці змішуємо майонез з хріном. Кружечки ковбасок змащуємо майонезним соусом, зубочисткою протикаємо перепелині яйця і з’єднуємо їх з кружечками. Яйця з ковбаскою викладаємо на тарілку, прикрашаємо крес-салатом і подаємо. Приємного апетиту!