Оригінальна закуска з сушками, м’ясним фаршем та сиром.
Інгредієнти
-
500 гр.
— м’ясний фарш (свинина 50% і яловичина 50%)
-
350 гр.
— бублики (сушіння)
-
200 мл.
— молоко
-
150 гр.
— сир (Пошехонський, Чеддер і т. п.)
-
1 шт.
— куряче яйце
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
Сушіння з м’ясом виймаємо, охолоджуємо і подаємо. Приємного апетиту!
Для приготування фаршированих сушок включаємо духовку на 180 градусів.
М’ясний фарш викладаємо в миску, додаємо підготовлений дуже дрібно нарізану цибулю, яйце, сіль і перець. Перемішуємо.
Молоко підігріваємо до 50-60 градусів і виливаємо в миску, опускаємо сушіння на 4-5 хвилин.
Форму змащуємо олією і викладаємо підготовлені сушіння, посередині розподіляємо невелику кількість фаршу, утрамбовується і щедро посипаємо натертим сиром.
Відправляємо бублики (сушіння) в духовку на 20-25 хвилин, поки фарш не приготується і сир не засмажитися до золотисто-коричневої скоринки.