Чудовий рецепт приготування дуже смачної закуски: варена свиняча корейка з копченою ковбасою.
Інгредієнти
-
1 шматок
— свинина (корейка без кісток)
-
1 шт.
— ковбаса (копчена)
-
3 зубчики
— часник
-
1 шт.
— лавровий лист
-
1 ч. л.
— сіль
-
за смаком
— паприка
-
за смаком
— перець (мелений)
-
за смаком
— приправа (Прованські трави)
Рецепт приготування
Шматок свинини промиваємо , сушимо і робимо ножем посередині наскрізний розріз.
Акуратно вставляємо посередині шматка цілу копчену ковбасу, з кожної сторони повинна виступати за 1 див.
Викладаємо підготовлений шматок свинини з ковбасою в киплячу воду. Додаємо в бульйон лавровий лист, перець і сіль. Варимо корейку 25-30 хвилин.
Готову корейку з ковбасою остуджуємо натираємо подрібненим часником і сумішшю з чорного перцю, паприки і прованських трав. Тонко нарізаємо ароматну корейку і подаємо. Приємного апетиту!