Чудова закуска куряча печінка в беконі яка підійде до будь-якого святкового застілля і не тільки.
Інгредієнти
- 500 гр.- курка (печінка)
- 200 гр.- бекон
- 30 мл.- рослинна олія
- 100 гр.- кетчуп
- 15 мл.- соєвий соус
- за смаком- перець (чорний мелений)
- за смаком- сіль
- за смаком- спеції
Рецепт приготування
Промиваємо і очищаємо печінка, відправляємо в миску. Додаємо до печінки спеції, томатну пасту, соєвий соус, сіль, перець і все добре перемішуємо. Маринуємо печінку протягом 30 хвилин.
Якщо смужки бекону занадто широкі, то розрізаємо вздовж навпіл. Загорнути кожну курячу печінку смужками бекону в 2 шари і закріплюємо зубочистками або шпажками.
Викладаємо печінку в беконі на деко і запікаємо в попередньо розігрітій духовці при 200 градусах протягом 20-25 хвилин. Для рівномірного запікання перевертаємо печінка на різні сторони. Бекон повинен засмажиться до золотистого кольору.
- Страву подаємо як основне з овочами або як закуску.
Приємного апетиту!