Куряча печінка в беконі


Чудова закуска куряча печінка в беконі яка підійде до будь-якого святкового застілля і не тільки.

Інгредієнти

  • 500 гр.- курка (печінка)
  • 200 гр.- бекон
  • 30 мл.- рослинна олія
  • 100 гр.- кетчуп
  • 15 мл.- соєвий соус
  • за смаком- перець (чорний мелений)
  • за смаком- сіль
  • за смаком- спеції

Рецепт приготування

Промиваємо і очищаємо печінка, відправляємо в миску. Додаємо до печінки спеції, томатну пасту, соєвий соус, сіль, перець і все добре перемішуємо. Маринуємо печінку протягом 30 хвилин.

Якщо смужки бекону занадто широкі, то розрізаємо вздовж навпіл. Загорнути кожну курячу печінку смужками бекону в 2 шари і закріплюємо зубочистками або шпажками.

Викладаємо печінку в беконі на деко і запікаємо в попередньо розігрітій духовці при 200 градусах протягом 20-25 хвилин. Для рівномірного запікання перевертаємо печінка на різні сторони. Бекон повинен засмажиться до золотистого кольору.

  • Страву подаємо як основне з овочами або як закуску.

    Приємного апетиту!