Оригінальна закуска з шматочків свіжого ананаса, загорнутих в скибочки бекону і запечені в духовці.
Інгредієнти
-
20 шматочків
— ананас (свіжі шматочки)
-
20 скибочок
— бекон (тонкі смужки)
-
1/4 ч. л.
— мускатний горіх (мелений)
-
2 ч. л.
— соус (Tabasco Habanero)
-
1 ст. л.
— цукор (коричневий)
Рецепт приготування
-
Готову ароматну закуску виймаємо на тарілку і подаємо. Приємного апетиту!
Для приготування закуски з ананасом і беконом ставимо за духовку на 200 градусів.
У мисці змішуємо соус Табаско з коричневим цукром і мускатним горіхом. Викладаємо в миску шматочки ананаса перемішуємо і маринуємо 5 хвилин.
Підготовлені шматочки ананаса обертаємо смужками бекону, фіксуємо зубочистками і викладаємо на деко.
Запікаємо ананас в беконі в духовці 5 хвилин, виймаємо, перевертаємо на інший бік і запікаємо ще 5 хвилин. Бекон не повинен підгоріти, якщо необхідно, зменшуємо час приготування.