Рецепт фаршированих млинців на молоці і на кефірі

Як я і обіцяв вчора, коли ми готували з вами млинці, що сьогодні ми будемо готувати фаршировані млинчики, ніякої різниці між млинцями та млинцями немає. Млинці — це ніжне назва млинців. Ну може хтось має на увазі під цим більш тонкі і маленькі за розміром, хоча у нас отже тонкі, але зменшити діаметр звичайно ж можна. До речі, у багатьох країнах готують невеликі млинці розміром з чайне блюдце або навіть менше.

Фаршируємо млинці з сиром, м’ясом з рисом, м’ясом, з капустою і ще іншими різними начинками. Сьогодні ми з вами навчимося робити начинку для млинців. Зараз ми приготуємо з вами млинці на молоці з двома різними начинками: млинці з м’ясом і млинці з сиром. Давайте будемо готувати.

До речі, перш ніж готувати фаршировані млинці, зайдіть за посиланням вгорі, щоб подивитися як просто приготувати млинці. У цій статті описано тільки як фарширувати млинці.

1. Рецепт млинців з м’ясом, капустою і рисом

Інгредієнти:

  • Млинці готові — 15 — 20 шт. (для фарширування млинці топленим маслом змащувати не треба)

  • М’ясо відварне будь-яку не жирну — 150-200 р. У нас був нежирний шматок свинини і курячі шлуночки

  • Цибуля ріпчаста — 1 середня головка
  • Капуста — 100 — 150 р.
  • Рис варений — 1/3 склянки
  • Масло вершкове — 50-70 р.
  • Сіль, перець, спеції — за смаком

Приготування м’ясного фаршу:

  • Капусту і цибулю нарізати великими шматками.

  • На сковороді розігріти 1/3 вершкового масла, покласти цибулю, трохи обсмажити,

  • додати капусту,

  • спеції і все обсмажити 3-5 хвилин.

  • Викласти вміст сковороди в чашку.

  • На м’ясорубці перекрутити м’ясо, капусту, цибулю.

  • До фаршу додати рис,

  • посолити, поперчити, перемішати.

Приготування фаршированих млинців з м’ясом:

  • Стопку млинців на тарілці покласти стороною, яка красивіше, на вашу думку (зазвичай це сторона, яка засмажується при першій випічці млинців), вниз.

  • На край млинця викладаємо столову ложку начинки.

  • Загортаємо начинку в конвертик і звертаємо трубочкою,

  • і після того, як звернемо всі млинці, обсмажуємо на вершковому маслі до золотавої скоринки з двох сторін.

  • Викладаємо згорнуті млинці на блюдо або на порційні тарілки.

Подаємо гарячі фаршировані м’ясом млинці з бульйоном, чаєм, овочами. Кому як подобається.

2. Млинці з сиром, яйцем і цукром

Інгредієнти:

  • Млинці готові 10-12 шт.

  • Сир — 250-300 р.
  • Яйце — 1шт.
  • Цукор — 2-4 ст. л.
  • Сметана 20% — 250-300 р.
  • Масло вершкове — 50 г.

Готуємо начинку:

  • Сир викладаємо в глибоку ємність, додаємо яйце і 1-2 ст. л. цукру, за смаком.

  • Ретельно перемішуємо.

Готуємо фаршировані сиром млинці:

  • Стопку млинців також укладаємо красивою стороною вниз.

  • На край млинця викладаємо по десертній ложці сирної начинки,

  • оформляємо конвертик і звертаємо в трубочку.

  • Коли підготуємо всі млинці на сковороді нагріваємо вершкове масло, злегка обсмажуємо млинці з двох сторін, вимикаємо вогонь,

  • накриваємо кришкою і даємо прогрітися 5-7 хвилин.

  • Млинці викладаємо в підготовлену форму, даємо добре охолонути.

  • У цей час у сметану додаємо цукор 1-2 ст. л., гарненько перемішуємо, злегка збиваємо.

  • Млинці викладаємо в глибоку посуд в один ряд, заливаємо сметаною,

  • зверху укладаємо ще ряд

  • і теж заливаємо повністю сметаною.

Ставимо на 2-3 години в холодильник, щоб млинці добре просочилися сметанним кремом.

Дістаємо млинці з холодильника, розкладаємо по порційних тарілочках, подаємо з чаєм, компотом, киселем. Їмо і облизываем пальчики.

Приємного апетиту!

3. Відео — 5 солодких начинок для млинців

Рецепт млинців на 1 літр молока:
  • 4 яйця
  • +-350 г борошна
  • 3 ст. л. цукру
  • 10-15 г ванільного цукру
  • чверть чайної ложки солі
  • 100 г вершкового або рослинного масла
  • 1 л молока

Приємного апетиту!