Салати з фунчозой — покрокові рецепти приготування з фото
До речі, приготувати фунчозу можна двома шляхами: або відварити її в киплячій воді 2 хвилини, або залити окропом на 7-10 хвилин.
Меню:
- Фунчоза по корейськи з овочами
- Салат з фунчозой і яловичиною
- Салат з фунчозы з огірками
- Прості і смачні салати. Салат з фунчозы
- Рецепт приготування китайського супу з грибами і фунчозой
- Відео — Холодний салат «Фунчоза з овочами і ковбасою»
- Відео — Салат фунчоза по-корейськи
-
Фунчоза по-корейськи з овочами
Інгредієнти:
- Фунчоза — пол упаковки
- Морква 1 шт.
- Перець солодкий — 2 шт.
- Огірок — 2 шт.
- Синій цибуля — 1 шт.
- Оцет — 1 ст. л.
- Петрушка
- Приправа корейська — 1 ст. л.
- Рослинна олія — 1 ст. л.
- Сіль
- Соєвий соус — 1 ст. л.
Приготування:
1. Половину пачки фунчозы покласти в глибоку чашку і залити окропом на 5-7 хвилин.
2. Моркву нарізати на «корейської» тертці.
3. Огірки також нарізати на цій тертці, щоб вони мали однакову форму з морквою.
4. Солодкий перець нарізати соломкою. Для краси візьміть різнокольорові перці.
5. Морква, огірки, перці скласти в глибокий таз.
6. Цибулю нарізаємо чверть кільцями.
7. Дрібно нарізаємо часник.
8.Нарізаємо зелень.
9. Все це додаємо в чашку з перцем, морквою, огірками і ретельно перемішуємо.
10. Солимо, додаємо корейську приправу, додаємо соєвий соус, оцет і рослинне масло і все це добре перемішуємо знову.
11. Фунчоза у нас готова, ми злили і промили холодною водою. Так як фунчоза довга, для зручності є, розрізаємо її в чашці ножицями, на кілька частин. Це робимо не завжди, частіше не робимо. Мені так здається смачніше. Але щоб ви знали і не вправлялися в упійманні довгою фунчозы ротом, показую вам цей метод.
12. Викладаємо фунчозу до овочів.
13. Добре перемішуємо. Все наша фунчоза готова. Ставимо її в холодильник приблизно на годину.
14. Дістаємо з холодильника. Прикрашаємо фігурками з огірка, зеленню.
У нас вийшло святкове новорічне блюдо.
Приємного апетиту!