Приготування:
Робимо першу начинку
1. Ставимо Сковороду на плиту, наливаємо трішки олії і розігріваємо. У зеленої цибулі відрізаємо білу частину. Дрібно нарізаємо і обсмажуємо її на сковороді, щоб вона стала м’якше, буквально 1 хвилину.
2. За цей час також дрібно нарізаємо зелену частину цибулі, відправляємо її також на сковороду. помішуємо і знімаємо з плити секунд через 10-12. Я не обмовився, через 10-12 секунд.
3. Яйця натираємо на крупній тертці. Цибулю викладаємо зі сковороди в миску, туди ж відправляємо яйця. Солимо, перчимо.
4. Обов’язково спробуйте в цей момент начинку. Додайте, якщо щось необхідно.
Перша начинка у нас готова.
Робимо начинку другу
5. Другу начинку ми робимо із зелені та сиру. Нарізаємо дрібно всю зелень, підсолюємо. Перемішуємо і трохи потиснемо руками, щоб трошки пустила сік.
6. На дрібній тертці натираємо сир і додаємо до зелені. Все добре перемішуємо руками. Намагаємося зробити масу більш однорідною, щоб було більш зручно завертати.
Друга начинка готова.