Пиріжки. Тісто для пиріжків + пиріжки з яйцем і зеленою цибулею

Приготування:

Робимо першу начинку

1. Ставимо Сковороду на плиту, наливаємо трішки олії і розігріваємо. У зеленої цибулі відрізаємо білу частину. Дрібно нарізаємо і обсмажуємо її на сковороді, щоб вона стала м’якше, буквально 1 хвилину.

2. За цей час також дрібно нарізаємо зелену частину цибулі, відправляємо її також на сковороду. помішуємо і знімаємо з плити секунд через 10-12. Я не обмовився, через 10-12 секунд.

3. Яйця натираємо на крупній тертці. Цибулю викладаємо зі сковороди в миску, туди ж відправляємо яйця. Солимо, перчимо.

4. Обов’язково спробуйте в цей момент начинку. Додайте, якщо щось необхідно.

Перша начинка у нас готова.

Робимо начинку другу

5. Другу начинку ми робимо із зелені та сиру. Нарізаємо дрібно всю зелень, підсолюємо. Перемішуємо і трохи потиснемо руками, щоб трошки пустила сік.

6. На дрібній тертці натираємо сир і додаємо до зелені. Все добре перемішуємо руками. Намагаємося зробити масу більш однорідною, щоб було більш зручно завертати.

Друга начинка готова.