Смажимо пиріжки
17. Смажимо котлети на сковороді. Наливаємо рослинне масло в сковороду, бажано без запаху. Розігріваємо. Викладаємо пиріжки.
18. Смажимо пиріжки з двох сторін по 1,5-2 хвилини з кожного боку. Смажаться вони дуже швидко. Начинка у нас готова, залишається тільки просмажиться тесту.
19. Наші пиріжки готові. Зажаристые, рум’яні.
20. Давайте разрежем один. Ріжемо, а зверху так смачно хрумтить скоринка. Тісто тонке. Начинки багато.
Всі. Насолоджуйтеся.
Приємного апетиту!
-
Швидкі пиріжки з яйцем і зеленою цибулею
Інгредієнти:
- Лаваш — залежно від кількості їдців
Перша начинка:
- Цибуля — 1 пучок
- Яйця зварені круто — 2 шт.
- Сіль, перець
Друга начинка:
- Цибуля зелена — 1 пучок
- Петрушка — 1 пучок
- Кріп — 1 пучок
- Сир сулугуні
Мастило для лаваша:
- Сирі яйця — 2 шт.
- Молоко — 80-100 мл.