Пиріжки. Тісто для пиріжків + пиріжки з яйцем і зеленою цибулею

Смажимо пиріжки

17. Смажимо котлети на сковороді. Наливаємо рослинне масло в сковороду, бажано без запаху. Розігріваємо. Викладаємо пиріжки.

18. Смажимо пиріжки з двох сторін по 1,5-2 хвилини з кожного боку. Смажаться вони дуже швидко. Начинка у нас готова, залишається тільки просмажиться тесту.

19. Наші пиріжки готові. Зажаристые, рум’яні.

20. Давайте разрежем один. Ріжемо, а зверху так смачно хрумтить скоринка. Тісто тонке. Начинки багато.

Всі. Насолоджуйтеся.

Приємного апетиту!

  1. Швидкі пиріжки з яйцем і зеленою цибулею

Інгредієнти:

  • Лаваш — залежно від кількості їдців
Перша начинка:
  • Цибуля — 1 пучок
  • Яйця зварені круто — 2 шт.
  • Сіль, перець
Друга начинка:
  • Цибуля зелена — 1 пучок
  • Петрушка — 1 пучок
  • Кріп — 1 пучок
  • Сир сулугуні
Мастило для лаваша:
  • Сирі яйця — 2 шт.
  • Молоко — 80-100 мл.