Пиріжки. Тісто для пиріжків + пиріжки з яйцем і зеленою цибулею

Продовжуємо вимішувати руками

6. Як тільки тісто стане дуже густим, викладаємо його на стіл, попередньо присипаний борошном. Воно ще рідкувате, тому збираємо його вимішуємо, але особливо борошном не забиваємо. Вимішуємо до тих пір, поки тісто не перестане липнути до рук.

7. Тісто готове. Глибоку чашку змащуємо всередині трохи рослинним маслом, щоб тісто не прилипало і викладаємо туди тісто. Закриваємо тісто кришкою або плівкою і залишаємо підходити, поки тісто не збільшиться вдвічі.

Ви вже здогадалися, що основна особливість цього тесту, що воно зроблено на картопляному відварі, замість яєць, молока, сметани. Картопляний відвар робить тісто повітряним, легким, не черствеющим.

Ну а тепер начинка

8. Приготування начинки беремо з другого рецепта в цій статті. Він так і називається: Приготування начинки.