Пиріжки. Тісто для пиріжків + пиріжки з яйцем і зеленою цибулею

Начинка для пиріжків

Інгредієнти:

  • Яйця зварені круто — 10 шт.
  • Відварений рис — 1 стакан
  • Вершкове або топлене масло — 70-100г.
  • Зелена цибуля — 2 пучка
  • Кінза петрушка
  • Сіль, перець за смаком

Кількість рису, кінзи, петрушки, солі, перцю беріть по своєму смаку. Можете навіть деякі інгредієнти, як наприклад зелень, взагалі не додавати. Крім цибулі звичайно.

Приготування:

1. Яйця відварюємо 7-8 хвилин не менше. Охолоджуємо в холодній воді або під проточною холодною водою, чистимо й нарізаємо довільними шматочками.

2. В яйця додаємо відварений рис, рис можна брати білий або пропарений, в принципі будь-рис, але отварен він повинен бути до повної готовності, щоб не траплялися тверді зернятка. Також додаємо кінзу, петрушку і зелений лук. Зелень додайте за смаком. Не всі люблять петрушку або кинзу. Цибуля обов’язково і багато.

3. Солимо, перчимо і додаємо розтоплене масло. Це може бути як пряжене, так і розтоплене на сковороді вершкове масло. Все ретельно перемішуємо.

Пробуємо начинку на смак. Начинка повинна бути трошки солонувата. Вона не повинна бути прісна.

4. Начинка готова. Подивіться яка вона красива. Розтоплене масло надає чудовий аромат і смак. Так що масло обов’язково додавайте.

Таку начинку можна використовувати не тільки для смажених пиріжків, але і для пиріжків запікаємих в духовці.

Готуйте пиріжки, насолоджуйтесь.

Смачних вам пиріжків!