Пиріжки. Тісто для пиріжків + пиріжки з яйцем і зеленою цибулею

Робимо мастило для лаваша

7. Беремо невелику чашку, розбиваємо туди 2 яйця, вливаємо молоко, додаємо дрібку солі і добре збовтуємо виделкою до однорідності.

8. Беремо лаваш і нарізаємо його ножицями на квадрати, приблизно 15 див. на 15 див.

9. Включаємо духовку на 180°

10. На квадратик лаваша викладаємо начинку. Якщо любите товстіший, кладіть начинки побільше. Навколо начинки обмазуємо лаваш яєчно-молочною сумішшю, щоб лаваш був м’яким і прилипав один до одного.

11. Починаємо загортати. Загортаємо куточок з одного боку і куточок з протилежного боку.

12. Потім два куточка заправляємо також як і перші. Вийшов такий конвертик.

13. Конвертики відправляємо на деко. Кожен конвертик змащуємо зверху сумішшю яєць з молоком. Можна посипати кунжутним насінням.

14. Духовка у нас вже розігріта до 180°, відправляємо туди наші конвертики хвилин на 10-15. Тільки щоб вони трохи підрум’янилися.

15. Вони у нас підрум’янилися через 9 хвилин. Так що спостерігайте за ними. Можуть бути готові і раніше, ніж через 10 хвилин. Все залежить від плити, товщини пиріжків, начинки.

16. Якщо ви їх не з’їсте все відразу, краще викладіть пиріжки на решітку, щоб вони не отпотевали.

Швидко і смачно. З різними начинками. На всю сім’ю.

Приємного апетиту!