Робимо мастило для лаваша
7. Беремо невелику чашку, розбиваємо туди 2 яйця, вливаємо молоко, додаємо дрібку солі і добре збовтуємо виделкою до однорідності.
8. Беремо лаваш і нарізаємо його ножицями на квадрати, приблизно 15 див. на 15 див.
9. Включаємо духовку на 180°
10. На квадратик лаваша викладаємо начинку. Якщо любите товстіший, кладіть начинки побільше. Навколо начинки обмазуємо лаваш яєчно-молочною сумішшю, щоб лаваш був м’яким і прилипав один до одного.
11. Починаємо загортати. Загортаємо куточок з одного боку і куточок з протилежного боку.
12. Потім два куточка заправляємо також як і перші. Вийшов такий конвертик.
13. Конвертики відправляємо на деко. Кожен конвертик змащуємо зверху сумішшю яєць з молоком. Можна посипати кунжутним насінням.
14. Духовка у нас вже розігріта до 180°, відправляємо туди наші конвертики хвилин на 10-15. Тільки щоб вони трохи підрум’янилися.
15. Вони у нас підрум’янилися через 9 хвилин. Так що спостерігайте за ними. Можуть бути готові і раніше, ніж через 10 хвилин. Все залежить від плити, товщини пиріжків, начинки.
16. Якщо ви їх не з’їсте все відразу, краще викладіть пиріжки на решітку, щоб вони не отпотевали.
Швидко і смачно. З різними начинками. На всю сім’ю.
Приємного апетиту!