Дуже популярний корейське блюдо з рисом, грибами, цукіні, червоним перцем, морквою, яйцем і м’ясним фаршем.
Інгредієнти
-
1 чашка
— рисова крупа
-
250 гр.
— м’ясний фарш (яловичий)
-
3 шт.
— морква
-
1 шт.
— перець (червоний солодкий)
-
1 шт.
— цукіні
-
8 шт.
— печериці
-
4 шт.
— куряче яйце
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста (червоний)
-
4-5 ст. л.
— рослинна олія
-
за смаком
— часниковий порошок
-
за смаком
— соєвий соус
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
-
У миску викладаємо підігрітий рис, потім посередині фарш, з боків підготовлені овочі, зверху смажене яйце і подаємо. Приємного апетиту!
Рис промиваємо 4-5 разів, заливаємо 4 склянками води і відварюємо до м’якості. Готовий рис промиваємо і відкидаємо на друшляк.
Поки вариться рис, додаємо в сковороду 2 столові ложки олії, фарш, сіль і нарізану цибулю півкільцями, обсмажуємо 15 хвилин, поки м’ясо не буде готове.
Перець, цукіні, морква, гриби нарізаємо смужками.
У сковороду додаємо 1 столову ложку олії і обсмажуємо до м’якості смужки перцю з невеликою кількістю часникового порошку і соєвого соусу, викладаємо на тарілку.
Додаємо ще масла й обсмажуємо цукіні з невеликою кількістю соєвого соусу.
За таким методом обсмажуємо гриби і моркву. Викладаємо на тарілку.
У сковороду де смажили овочі, додаємо ще масла і розбиваємо яйця, смажимо до готовності.