Овочі з яйцем і фаршем Бибимбап


Дуже популярний корейське блюдо з рисом, грибами, цукіні, червоним перцем, морквою, яйцем і м’ясним фаршем.

Інгредієнти

  • 1 чашка

    — рисова крупа

  • 250 гр.

    — м’ясний фарш (яловичий)

  • 3 шт.

    — морква

  • 1 шт.

    — перець (червоний солодкий)

  • 1 шт.

    — цукіні

  • 8 шт.

    — печериці

  • 4 шт.

    — куряче яйце

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста (червоний)

  • 4-5 ст. л.

    — рослинна олія

  • за смаком

    — часниковий порошок

  • за смаком

    — соєвий соус

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Рис промиваємо 4-5 разів, заливаємо 4 склянками води і відварюємо до м’якості. Готовий рис промиваємо і відкидаємо на друшляк.

    Поки вариться рис, додаємо в сковороду 2 столові ложки олії, фарш, сіль і нарізану цибулю півкільцями, обсмажуємо 15 хвилин, поки м’ясо не буде готове.


    Перець, цукіні, морква, гриби нарізаємо смужками.


    У сковороду додаємо 1 столову ложку олії і обсмажуємо до м’якості смужки перцю з невеликою кількістю часникового порошку і соєвого соусу, викладаємо на тарілку.


    Додаємо ще масла й обсмажуємо цукіні з невеликою кількістю соєвого соусу.


    За таким методом обсмажуємо гриби і моркву. Викладаємо на тарілку.


    У сковороду де смажили овочі, додаємо ще масла і розбиваємо яйця, смажимо до готовності.

  • У миску викладаємо підігрітий рис, потім посередині фарш, з боків підготовлені овочі, зверху смажене яйце і подаємо. Приємного апетиту!