Приготування цієї страви не займе багато часу, якого нам так не вистачає вранці. Швидке і смачне блюдо за 15 хвилин.
Інгредієнти
-
3 шт.
— куряче яйце
-
0,5 шт.
— кабачок
-
2 гілочки
— петрушка
-
для смаження
— рослинна олія
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Кабачок натираємо на крупній тертці, петрушку ріжемо.
У миску викладаємо кабачки, зелень, яйця. Солимо, перчимо і все добре перемішуємо.
Розігріваємо сковороду, наливаємо трохи олії і виливаємо приготовану суміш.
Смажимо з обох боків до золотистої скоринки.
Приємного апетиту!