Омлет з кабачків


Приготування цієї страви не займе багато часу, якого нам так не вистачає вранці. Швидке і смачне блюдо за 15 хвилин.

Інгредієнти

  • 3 шт.

    — куряче яйце

  • 0,5 шт.

    — кабачок

  • 2 гілочки

    — петрушка

  • для смаження

    — рослинна олія

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Кабачок натираємо на крупній тертці, петрушку ріжемо.

    У миску викладаємо кабачки, зелень, яйця. Солимо, перчимо і все добре перемішуємо.


    Розігріваємо сковороду, наливаємо трохи олії і виливаємо приготовану суміш.


    Смажимо з обох боків до золотистої скоринки.

    Приємного апетиту!