Рецепт приготування смачного італійського омлету Фріттата з яєць, шпинату, цибулі, помідорів чері та сиру пармезан.
Інгредієнти
-
8 шт.
— куряче яйце
-
250 гр.
— шпинат
-
1 шт.
— цибуля ріпчаста (червоний)
-
1 зубчик
— часник
-
12 шт.
— помідори (черрі)
-
25 гр.
— сир (пармезан)
-
1 ст. л.
— рослинна олія (оливкова)
-
за смаком
— перець (чорний мелений)
-
за смаком
— сіль
Рецепт приготування
Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями, часник дрібно нарізаємо, помідори черрі ріжемо навпіл.
На середньому вогні розігріваємо олію в сковороді, викладаємо цибулю, часник і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин. Викладаємо шпинат до цибулі і часнику. Обсмажуємо поки не втратить обсяг.
У миску розбиваємо яйця, додаємо сіль, перець і збиваємо до однорідної маси.
У сковороду додаємо половинки помідорів черрі, не перемішуємо і рівномірно виливаємо суміш з яєць.
Смажимо омлет протягом 10-15 хвилин, поки яйця не затвердіють і зверху натираємо сир Пармезан.
Готуємо омлет, поки сир не розплавиться.
Нарізаємо омлет на шматочки, викладаємо на тарілки і подаємо.
Приємного апетиту!