Італійський омлет Фріттата


Рецепт приготування смачного італійського омлету Фріттата з яєць, шпинату, цибулі, помідорів чері та сиру пармезан.

Інгредієнти

  • 8 шт.

    — куряче яйце

  • 250 гр.

    — шпинат

  • 1 шт.

    — цибуля ріпчаста (червоний)

  • 1 зубчик

    — часник

  • 12 шт.

    — помідори (черрі)

  • 25 гр.

    — сир (пармезан)

  • 1 ст. л.

    — рослинна олія (оливкова)

  • за смаком

    — перець (чорний мелений)

  • за смаком

    — сіль

Рецепт приготування

    Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями, часник дрібно нарізаємо, помідори черрі ріжемо навпіл.

    На середньому вогні розігріваємо олію в сковороді, викладаємо цибулю, часник і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин. Викладаємо шпинат до цибулі і часнику. Обсмажуємо поки не втратить обсяг.


    У миску розбиваємо яйця, додаємо сіль, перець і збиваємо до однорідної маси.

    У сковороду додаємо половинки помідорів черрі, не перемішуємо і рівномірно виливаємо суміш з яєць.


    Смажимо омлет протягом 10-15 хвилин, поки яйця не затвердіють і зверху натираємо сир Пармезан.


    Готуємо омлет, поки сир не розплавиться.

    Нарізаємо омлет на шматочки, викладаємо на тарілки і подаємо.

    Приємного апетиту!