Яєчня-бутерброд


Відмінний рецепт приготування смачного сніданку: запечений бутерброд з ковбасою, сиром і яйцем.

Інгредієнти

  • 2 шт.

    — куряче яйце

  • 4 скибочки

    — хліб

  • 12 кружечків

    — ковбаса (салямі)

  • 2 скибочки

    — сир (плавлений)

  • 3 пір’їнки

    — зелена цибуля

  • 1/2 шт.

    — помідори

  • 2 ч. л.

    — гірчиця

  • 1 щіпка

    — сіль

Рецепт приготування

    На двох скибочках хліба вирізаємо формою кружечки.


    Зелений цибулю з помідором дрібно нарізаємо.


    Два цілих скибочки хліба змащуємо гірчицею, викладаємо у форму і додаємо по 6 тонких кружечків салямі.


    Викладаємо на салямі по шматочку плавленого сиру і накриваємо вирізаним хлібом.


    Жовтки, не ушкоджуючи, відокремлюємо від білкою. Додаємо в білки сіль, підготовлені зелену цибулю і помідор. Перемішуємо.


    Порожній простір в хлібі заповнюємо сумішшю з білків, зеленої цибулі і кропу.


    Зверху акуратно викладаємо по жовтку.

    Випікаємо яєчню-бутерброд в розігрітій духовці при 200 градусах 10 хвилин і відразу подаємо. Приємного апетиту!