Відмінний рецепт приготування смачного сніданку: запечений бутерброд з ковбасою, сиром і яйцем.
Інгредієнти
-
2 шт.
— куряче яйце
-
4 скибочки
— хліб
-
12 кружечків
— ковбаса (салямі)
-
2 скибочки
— сир (плавлений)
-
3 пір’їнки
— зелена цибуля
-
1/2 шт.
— помідори
-
2 ч. л.
— гірчиця
-
1 щіпка
— сіль
Рецепт приготування
На двох скибочках хліба вирізаємо формою кружечки.
Зелений цибулю з помідором дрібно нарізаємо.
Два цілих скибочки хліба змащуємо гірчицею, викладаємо у форму і додаємо по 6 тонких кружечків салямі.
Викладаємо на салямі по шматочку плавленого сиру і накриваємо вирізаним хлібом.
Жовтки, не ушкоджуючи, відокремлюємо від білкою. Додаємо в білки сіль, підготовлені зелену цибулю і помідор. Перемішуємо.
Порожній простір в хлібі заповнюємо сумішшю з білків, зеленої цибулі і кропу.
Зверху акуратно викладаємо по жовтку.
Випікаємо яєчню-бутерброд в розігрітій духовці при 200 градусах 10 хвилин і відразу подаємо. Приємного апетиту!